Korvpalliturniir koolis

korvpalliturniir 16.05.1616. mail 2016. aastal toimus Vändra Gümnaasiumis Korvpalliklubi Karud eestvedamisel korvpalliturniir.

Üritus hõlmas kogu kooliperet. Võisteldi vanuseklassides 1.-3. klass, 4.-6. klass ja 7.-11. klass. Kõikidele gruppidele käis korvpallist rääkimas külalisesineja Kadri-Ann Lass. Kadri – Ann on korvpalli mänginud alates 4. klassist, hetkel õpib ja mängib ta Ameerikas Duquesne ülikoolis, kus jõuti terve Ameerika peale 32 tugevaima kooli hulka. 1.-3. klasside grupi võitjaks tuli 2. a klass, teise koha saavutas 3. a klass ja kolmandale kohale tuli 3. b klass.

4.-6. klasside võitjaks tuli 6. b klass, teise koha saavutas 5. klass ja kolmanda koha saavutas 4. klass.

Eriti põneva võistluse pidasid maha 7.-11. klasside grupis osalejad, kus finaalis kohtusid omavahel 7. klassi võistkond ja 11. klassi võistkond, võitjana väljusid sellest 7. klassi poisid, teine koht 11. klass ja kolmas koht 8. klass. Aitäh tublidele osavõtjatele, kaasaelajatele, õpetajatele. Suured tänud Vändra Alevivalitsusele, kes aitas meie üritust auhindadega premeerimisel. Aitäh meie külalisesinejale Kadri-Annile, et ta leidis aega ja meile külla tuli.  Järgmisel aastal näeme jälle Vändra Gümnaasiumi võimlas korvpalliturniiri ajal.

korvpalliturniir 16.05.2016

Uudise edastas Helari Kitsnik