Code Week IT koolitused koolinoortele

Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituut korraldab oktoobris rahvusvahelise Code Week’i raames tasuta IT töötubasid erinevas vanuses koolinoortele.

Töötubades saab tulla ja teha oma päris esimesed sammud programmeerimise vallas, kuid leidub ka põnevat neile, kes juba ühel või teisel moel IT-maailmaga kokku on puutunud. Kogenud arvutiteaduse instituudi juhendajate abiga saab programmeerida oma mobiilirakendusi ja riistvara, ehitada roboteid ning tutvuda isesõitvate autode taga peituvate põhimõtetega. Lisaks ka töötoad eriti päevakorralistel teemadel nagu nutiseadmete turvalisemaks muutmine Androidi näitel ning 3D disain ja 3D printimine.

Code Week toimub 15.-23. oktoober 2016. TÜ arvutiteaduse instituudi töötoad leiavad aset Tartus, Paabeli demoklassis (Ülikooli 17). Lisainfo kõikide töötubade kohta ning registreerumine: http://programmeerimine.ut.ee/

Töötubasid toetavad HITSA ja Euroopa Liidu Euroopa Sotsiaalfond.
Lisainfo:
Mari Krusten
turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
arvutiteaduse instituut
Tartu Ülikool
J. Liivi 2, 50409 Tartu
737 6415
mari.krusten@ut.ee
www.cs.ut.ee
Teate edastas: Marek Järvik, TÜ teaduskooli kommunikatsioonispetsialist tel: 737 5889, e-post: marek.jarvik@ut.ee