“Olen tragi, sordin prügi”

Vändra Gümnaasiumi I – III klassi õpilased registreerusid Hullu Teadlase III teaduskonverentsile “Olen tragi, sordin prügi”!

20. detsembril toimus osalevate rühmade Skype’i kohtumine, kus Hull Teadlane rääkis selleaastasest teaduskonverentsist lähemalt. Tänaseks on klassides alanud ettevalmistused uurimis- või loovtööde tegemiseks.

Jaanuaris ja veebruaris 2017 külastab Hull Teadlane 10 kooli, kust on kõige rohkem projektis osalejaid. Lähtudes registreerunud osalejate arvust, on nende koolide seas ka Vändra Gümnaasium. Veel saavad külaskäigu osaliseks järgmised koolid: Saku Gümnaasium, Põltsamaa Ühisgümnaasium, Rakvere Gümnaasium, Rakke Kool, Audru Kool, Kuressaare Gümnaasium, Puhja Gümnaasium, Valga Põhikool ja Antsla Gümnaasium. Sel õppeaastal osaleb projektis 14 maakonda, 28 kooli ja 680 õpilast. Hull Teadlane annab lähiajal teada, millal täpsemalt teda oma kooli oodata võime.

Kõiki uurimistööd tuleb 31. märtsiks 2017 saata Tartu Ülikooli muuseumisse. Hull Teadlane kutsub oma assistendid kokku ja teeb suure parimate selgitamise töö ära. 25. aprilliks. Siis annab teadlane märku, keda 6. mail Tartu Ülikooli muuseumi valgesse saali oodatakse. 6. mail saab Tartusse kahjuks vaid parimad kutsuda, sest muidu oleks terve Toomemägi tragisid prügisorteerijaid täis. Hull Teadlane lubab, et tänukirja saavad kõik osalejad ja parimad ka väikse üllatuse.

Olge tragid ja sorteerige prügi koolis ja kodus!

Õp Silja Enok