Sõidukaardid

Sõidukaardid toome kooli septembrikuu esimese poole jooksul.
Senised eraldi olevad tasuta sõidu kaardid sellest õppeaastast enam kasutusel ei ole. Tasuta sõiduõigus seotakse õpilase isikukoodiga ning sellega seotud isikustatud bussikaardiga. Bussi sisenemisel tuleb bussikaart bussijuhi juures valideerida.
Bussikaardiks võib olla elektrooniline õpilaspilet, Pärnumaa Ühiskaart, Tallina, Tartu ühiskaardid jms. isikustatud kaardid. Kui bussikaardil ei ole isiku nime ja pilti, peab kaasas olema pildiga dokument.
Õpilased, kellel ei ole elektroonilist õpilaspiletit või varasemast ajast ühiskaarti, saavad kooli kaudu Pärnumaa Ühiskaardi tasuta. Bussides hakkab süsteem toimima 25. septembrist. Seni tuleb lapsel lihtsalt kaasa võtta seni kehtinud kaart ja õpilaspilet. Kellel aga kaarti ei ole või on selle kaotanud, siis muretsema ei pea. Nii bussijuhid kui ka kontrolörid teavad olukorda ning lasevad sõita kodu ja kooli vahel ikkagi.

Lugupidamisega

Vilja Holzberg
MTÜ Pärnumaa Ühistranspordikeskus
assistent
tel. +372 551 6705
e-mail: vilja@pytk.ee