Kirjuta Eestile!

Sa käid 10.–12. klassis (või oled vanuses 16-19) ja Sulle läheb korda, mis Eestis toimub ja kuidas meil läheb. Sa soovid Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks õnne ühe korraliku sünnipäevakõnega. Tundsid ennast ära?

See võib olla ilukõne või elukõne või hoopiski murekõne, paberil, videos, luule- või räpivormis. Tehke seda kambakesi või kirjuta südamelt ära üksinda. Peaasi, et saad videos hakkama kuni viie minutiga või paned kõne kirja kuni 5000 tähemärgiga ja eesti keeles.

Saada oma kõne 31. jaanuariks kirjutaEestile@vpk.ee  või lae oma video üles ja saada link samal aadressil ning lisa juurde muu oluline: nimi, kool, vanus, aadress ja telefoninumber. Kõne saatmisega kinnitad, et oled kõne autor ja annad oma nõusoleku oma nime avaldamiseks ja kõne kasutamiseks.

Võitja saab oma kõne ette kanda 21. veebruaril pidulikul Eesti Tänab sündmusel Narvas, kus president Kersti Kaljulaid annab riiklikud teenetemärgid inimestele, kelle pikaaegne pühendumus oma tegevusele ja tööle on muutnud kogu Eesti paremaks. Eesti Tänab sündmus jõuab ERR vahendusel televaatajateni.

Ja siis kuuleb Sind juba terve Eestimaa!

Rohkem infot leiad

https://president.ee/et/kirjuta-eestile/index.html 

Mailin Aasmäe
Pressiesindaja
Vabariigi Presidendi Kantselei
631 6229; 58 137 759
Mailin.Aasmae@vpk.ee