Karjäärinädal 2017 – 2018

22. -26. jaanuar toimub Vändra Gümnaasiumis järjekordne karjäärinädal.

Karjäärinädala eesmärgiks on tuua lähemale erinevaid kõrgkoole ja tutvustada edasiõppimise võimalusi nendes. Meid on juba külastanud Tartu Ülikooli noorgeograafid, tulemas on Tallinna Tehnikaülikool, TÜ Pärnu Kolledž, Eesti Maaülikool, Sisekaitseakadeemia Paikuse Politsei- ja Piirivalvekolledž, Kaitseväe Ühendatud Õppeasutus ja Eesti Kunstiakadeemia, virtuaalreaalsed bioanalüütikat tutvustavad töötoad Civitta Eestilt. Põnevaid kohtumisi ja tegemisi on rohkelt.

26.jaanuaril kell 13.00 on meie kooli aulasse oodatud 8.-12. klassi õpilased, õpetajad ja huvilised lapsevanemad ning kogukonna liikmed. Aulaloenguga esineb Eesti Kunstiakadeemia rektor Mart Kalm.

Silja Enok, Ene Kitsnik, Riina Sikkal