Lisette Helena 5b-st võitis loomekonkursi ja käis kuninganna sünnipäeval

Vändra Gümnaasiumi 5b klassi õpilane Lisette Helena Maranik valiti Briti Saatkonna Loomekonkursi „Ühendkuningriik ja Eesti – sada aastat sõprust“  50 võitja hulka ja kutsuti auhinnaks 13. juunil suurejoonelisele kõige britilikumale üritusele Eestis – kuninganna Elizabeth II sünnipäeva tähistamisele Briti suursaadik Theresa Bubbeari residentsi Tallinnas.

Loometööd saatma innustas õpilasi inglise keele tundides õpetaja Ülle Tomingas, kel endal sellisel Briti Saatkonna äärmiselt uhkel peol osalemise kogemus varasemast olemas. Tundides tehti eeltööd- vaadati videoid kuninganna igapäevastest tegemistest ja kohustustest, uuriti Tema Majesteedi hobide ja ka veidruste kohta. Lisette Helena loometööks oli pilt kuningannast.

Tubli tüdruk!

Link uudisele