Tallinna Ülikooli zoomiseminarid “Ekspert eetris”

Sellest nädalast alustab Tallinna Ülikooli zoomiseminaridega 
“Ekspert eetris”
Toome igal teisipäeval ja neljapäeval virtuaalsel kujul koju kätte meie parimad õppejõud ning teadlased, kes on valmis oma teadmiste ja kogemustega aitama kõiki, kel on raske, juhe koos või tulevik tume. Keskendume peamiselt õppimise, vaimse tervise ja toimetuleku teemadele, ent plaanime võtta ette ka teemasid meediatarbimisest, juriidilistest küsimustest ja paljust muust.

9. aprillil algusega kell 15 esineb veebiseminaril Tallinna Ülikooli haridusteaduste instituudi nooremteadur Õnne Uus, kes kõneleb keeruliste enesejuhitud õppeolukordadega toimetulekust ning sellest, kuidas oma tööd ja toimetusi jätkusuutlikult reguleerida.

Õnne Uus, “Kuidas tagada kriisi ajal nii lapse iseseisev töö kui enda heaolu?”

Seminari modereerib avalike suhete ekspert Mart Soonik.

Saada oma küsimus juba täna: kysimus@tlu.ee ja kohtume Zoomis!

Teisipäeval, 14. aprillil on eetris Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste instituudi õiguspsühholoogia dotsent ja kliiniline psühholoog Kristjan Kask.
Kristjan Kask räägib ärevusest ja sellega toimetulekust. 

Neljapäeval, 16. aprillil on eetris Tallinna Ülikooli haridusteaduste instituudi teadur, hariduspsühholoog Grete Arro ja õpetajakoolituse arendaja Kriste Talving. Nad räägivad, kuidas praeguse kriisi ajal kõige paremini ning mõistlikumalt õppida, et see oleks võimalikult efektiivne.

“Ekspert eetris”
Facebooki sündmus