JA Eesti ettevõtlusmuinasjuttude võistlus

Vändra Gümnaasiumi V ja VI klassi õpilased osalesid Junior Achievement Eesti ettevõtlusmuinasjuttude võistlusel. Merili Selmet saavutas 4.-6. klasside arvestuses I koha muinasjutuga „Baarilapp Suuriku ettevõtlused“. Junior Achievement Eesti tunnustas veel kolme Vändra Gümnaasiumi V ja VI klassi õpilast.

Merili Selmet osales Tallinnas EBSi aulas korraldatud pidulikul aktusel, kus JA Eesti autasustas 2014/2015 õppeaastal erinevatel majandusvõistlustel ja vabariiklikul majandusolümpiaadil väga häid tulemusi saavutanud õpilasi ja nende juhendajaid. Merili sai aktusel oma auhinna kätte esimesena ja tema muinasjutt loeti osalenutele ette. Merili ise ütles, et oli väga eriline ja uhke tunne oma lugu selles saalis kuulata.

Junior Achievement Eesti tunnustas veel kolme V ja VI klassi õpilast. V klassi õpilane Sandra Väliste pälvis tunnistuse vahva loo „Uni ja unetus“ eest. VI klassi õpilane Marlon Kivisilda loo „Konn Madise šokolaadivabrik“ eest. VI klassi õpilane Maiann Pukka kirjutas vahva loo „Hundid päästavad maailma“.

Vändra Gümnaasiumi õpilased on ka varem ettevõtlusmuinasjuttude kirjutamise võistlusel osalenud, vabariikliku esikoha pälvis meie kooli õpilane esmakordselt.

Õpilaste juhendaja oli Silja Enok