Ideekonkurss

7. oktoobril toimus ideekonkursi „Keskkonnasõbralik ettevõte kodukohta Pärnumaal“ lõppvoor Pärnus.

Üritusel osales 103 õpilast erinevatest Pärnumaa koolidest. Õpilastel oli aega 3 tundi oma ideid tutvustada ning peale seda kuulutas žurii välja võitjad. Vändra Gümnaasiumi esindajad gümnaasiumiastmes said oma ideega “Dogiforta” I koha ning Swedbanki eripreemia, põhikooliastmes tulid III kohale meie kooli 9. klassi õpilased ideega “Varjupaik-pood”.

Väga tubli oli ka algklasside võistkond, kes esitles hästi oma ideed “Traktoripark”.

Üritus oli tore ja peab kiitma kooli esindusmeeskondi, kes vapralt ja tublilt oma tööga hakkama said ning ürituselt väärikalt lahkusid. Tühjade kätega ei jäänud tegelikult keegi ja kindlasti ollakse mõne kogemuse võrra rikkamad.

Suur au ja kiitus meie juhendajatele õpetajatele Riina Sikkalile ja Silja Enokile.

Uudise edastas Helen Tilk.