“100 kooli” 14. oktoobril kell 12.10

Eesti Korvpalliliit on alustanud projektiga “100 Kooli”, mille raames külastatakse 2015 aasta sügisel saja üldhariduskooli algklassilapsi üle Eesti.

 Projekti eesmärk on viia 100 Eesti koolis läbi näidis korvpallitund, et kutsuda algklasside õpilasi sportima ning harrastama korvpalli. Samuti soovime koolitada üldhariduskoolide kehalise kasvatuse õpetajaid, kelle õpetusel puutuvad paljud lapsed esimest korda kokku korvpallimänguga ning soovime ka parandada koolide kehalise kasvatuse tundide varustuse vastavust vajadustele ja ajale.
Näidistunnis õpetatakse erinevaid korvpalliharjutusi, elemente ja tehnikat. Kohale on kutsutud ka meeste Alexela Meistriliiga ning Naiste Meistriliiga klubide mängijad, kes harjutusi ette näitavad ning laste eeskujuna ühe lõbusa viskevõistluse teevad.

Meie kooli tuleb Korvpalliliit kolmapäeval, 14. oktoobril kell 12.10 (5. tunni ajal).  Vändra Gümnaasiumi võimlasse on oodatud kõik
1. – 4. klassi õpilased .