Teenagers world and immigration in a changing Europe.

Meil on hea meel teatada, et meie kooli uus Nordplus Junior projekt sai rahastuse.
Seoses sellega kuulutame välja konkursi 6-10 klassi õpilastele, kes on huvitatud Nordlus Juniori projektist  `Teenagers`world and immigration in a changing Europe` Norra pealinna Oslo lähedal asuva paljurahvuselise kooliga.

Ootame 15 aktiivset, rõõmsameelset, korralikku ja kohusetundlikku õpilast, kes sooviksid oktoobris 2016 külastada Norrat, täita aasta vältel erinevaid projekti ülesandeid, teha esitlusi, uuringuid jne ning aprillis 2017 võõrustada oma Norra sõpru.

Projekt keskendub teismelisi huvitavatele probleemidele ja muutustele Euroopa ühiskondades seoses rahvaste liikumistega kaasajal ja ka minevikus.

Sind ootavad põnevad ekskursioonid, muuseumid, kanuumatkad, paljurahvuselised peod, workshopid, kokkupuuted teiste kultuuridega jne.

Huvi korral anna palun enne suvevaheaega kiiresti teada õpetaja Irina Lõõbasele, kes on koolis selle projekti koordinatoriks. (kirjuta: irina.loobas@gmail.com). Lisa kindlasti palun oma järgmise aasta klass ja vanus sügisel. (kirjuta, kas ikka kavatsed jätkata 10 klassis meie koolis, kui oled praegu 9 klassi lõpetamas). Projekti teiseks õpetajaks on Ülle Ütt. Olete oodatud meile küsimusi esitama.

Meeldetuletuseks: projektist osavõtt pole reisibüroo teenuste kasutamine, oodatud on kõik särasilmsed ja -hingelised õpilased, kes tahavad suhelda inglise keeles!

Projekt tuleb kindlasti vahva ja Norra kuningriik oma kaunite fjordidega ootab sind!

Irina Lõõbas