Türil toimusid VIII Koolinoorte Tuletõrjespordi Mängud

14. septembril toimusid järjekordsed koolinoorte tuletõrjemängud Türil. Meie kool osales nendel mängudel neljandat korda.

Sellel aastal võistlesime esimest korda kõigis kolmes vanusegrupis. Heameel on tõdeda, et Vändra Gümnaasiumis on veel rõõmsaid, entusiastlike ja väga tublisid õpilasi, kes lühikese harjutusperioodi jooksul olid valmis mängudest osa võtma. Mängud on nüüd seljataga ja kohad jagatud. 4. klasside arvestuses saadi 3. koht, koosseisus Kaisa Pärnoja, Liisu Trelin, Vanessa-Debora Tera, Johanna Tiismaa, Kevin Viira, Kaur Toom, Ander Kitsing, Egert Kaljulaid, Armin Pitsner. Hästi esines ka 8. klassi võistkond (Lisandra Nurmesalu, Marleen Aluste, Hanno Tamm, Kert Järve, Oliver Liske, Gert-Kristjan Näär), kes jäid oma vanusegrupis 5. kohale ning meie kõige tublim meeskond Katrina Põhhako, Greete Saareoks, Jan Erik Enok, Rasmus Rahuoja, Tony Privits, Jasper Nurk 11. klassist tõid koju suurepärase 2. koha.

Kuna tuletõrjespordi mängud on ellu kutsutud selleks, et tõsta tuletõrjespordi taset ja propageerida seda ala noorte seas, siis suured tänusõnad kuuluvad kindlasti ka juhendajale Vändra päästekomando päästjale Rein Kontusele, kes kõiki võistkondi võistlusteks ette valmistas.

Õpetaja Ave Naano