4. A klassi õppekäik Tartu

4. a klass käis 20. septembril 2017.  aastal Tartus.

Külastasime AHHAA Teaduskeskust, kus tutvusime erinevate eksponaatidega. Nägime peegellabürinti, veemaailma, veekardinat, näitust inimkehadest, liikuvat tunnelit, keerutusmasinat, „musta auku“, elektriautot, nägime ratast, mis sõitis laes ja veel palju huvitavat. Käisime Planetaariumis ja vaatasime filmi „Avastades Universumit“, kus nägime tähistaevast, planeete ja tähtkujusid. AHHAA Keskus oli väga tore, huvitav ja hariv.

Läksime pärastpoole Tartu Ülikooli vaatama, käisime aulas, lugesime üle sambad ja nägime ülikooli taga pargis Gustav II Adolfi kuju. Tartu Ülikool on väga ilus ja suursugune hoone.

Seejärel sõitsime Lõunakeskusesse 4D elamuskinno. Vaatasime filme „ Masinate maailm“ ja „Kõrberalli“, see oli põnev ja huvitav kogemus.

Meie reis sai teoks tänu Vändra Gümnaasiumi õpilasesindus „JATS” õpilastele, kes korraldasid eelmisel õppeaastal põnevaid üritusi ning meie klass sai Aktiivsema klassi preemia – tasuta bussisõidu. Suur tänu Vändra Gümnaasiumi direktorile, kes aitas meie bussisõitu tasustada.

Vändra Gümnaasiumi 4. a klassi õpilased ja klassijuhataja.

Lisatud foto Tartu Ülikooli juures, pildistas lapsevanem Eelika Rand.