Ettevõtlusnädala parimad esinesid Vändras ja Pärnus

Vändra ettevõtjate päeval tutvustasid oma tulevikuideid koolikonkursi parimate meeskondade esinadajad 5 ja 6 klassit. 6 klassist esitles Lars Sempelson ideed „Puidust mänguasjad“. 5b klassist esinesid Lisette Helena Maranik, Raido Rässa, Janne Reinsalu ja Alondra Lääniste. Nende idee kandis pealkirja „Kool paremaks“ ja esindas Vändra Gümnaasiumi tulevikutegijate maakondlikul ideekonkursil „Uued võimalused Pärnumaa ettevõtluse arenguks“. Idee “Kool paremaks” tutvustus saavutas 5.-9. klasside arvestuses II koha. Vanemas vanuserühmas, 10. -12. klass, oli III koha vääriline idee „Keskus vanale asjale“, mida tutvustasid Pärnus Triinu Talvere ja Kadri Pari. Koolivooru parimatena esinasid Pärnus noorimat vanuserühma Aaron Kupriyanov-Arm, Simmo Rahula ja Jaagup Pärn.

Õpilasi juhendasid õpetajad Silja Enok, Riina Sikkal ja Ene Kitsnik

Vaata ka 04.10. „Pärnu Postimehe“ ilmunud artiklit ja pilti.