Palju õnne! Aasta kutsehariduse õpetaja on meie vilistlane

8. oktoobril kuulutati Pärnu Kontserdimajas toimunud galal välja aasta õpetaja konkursi laureaadid ja anti üle riiklik haridustöötaja elutööpreemia.

Aasta kutsehariduse õpetajaks nimetati Tartu Kunstikooli õpetaja ja Vändra Gümnaasiumi vilistlane  Siim Soonsein, kes alustas meie juures oma kooliteed aastal 1990. Siimu õpetajaannet võis märgata juba esimestel kooliaastatel. Ta tundis suurt huvi entsüklopeediate vastu ning oli hea lugejana valmis oma avastusi klassikaaslastele ette kandma. Siim Soonsein on meie kooli vilistlane aastast 2002.

 Kõikidele aasta õpetaja konkursi laureaatidele anti galal üle traditsiooniline Joosepi kuju, millega kaasneb valitsuse määratud 10 000 euro suurune riiklik aastapreemia. 12 hariduskategooria nominendid valiti välja üle 1500 kandidaadi seast.

Palju ônne ja jätkuvat soovi kaaslasi arendada!

Foto galalt on siin: https://www.postimees.ee/7622596/galerii-parnus-kuulutati-valja-aasta-opetajad?gallery=321120&image=14886847