Vändra Gümnaasiumi rahvatantsurühma 10. sünnipäeva kontsert

Vändra Gümnaasiumi noorte rahvatantsurühm on saanud 10. aastaseks.
26. jaanuaril, kell 19:00, tähistab tantsrühm Vändra Kultuurimajas oma sünnipäeva kontsertaktusega.
Tantsurühma juhendaja Ave Naano: „Esimene rahvatantsuproov oli 2013. aasta sügisel, kui need suured tantsijad alustasid oma kooliteed. Praeguses koosseisus tantsib 16 rahvatantsijat, neist seitse neidu ja viis noormeest tantsivad esimesest tantsuproovist alates. Ühine tantsimise rõõm ja koostegemise lust on hoidnud seda tantsuseltskonda koos, mis on õpetajale väga suurt rõõmu pakkunud. 10. aasta jooksul oleme käinud kolmel suurel tantsupeol Tallinnas, lisaks väiksematel maakonna tantsupidudel ning esinenud nii kooli kui kogukonna üritustel. Mis teeb meid eriliseks? See, et Vändra koolis ei ole nii pika staažiga rahvatantsurühma varem olnud.“
Rahvatantsurühmal on oluline roll ka kooli ja Vändra piirkonna maine kujundamisel. Nt on rahvatantsurühm esindatud nii Vändra Gümnaasiumi tutvustavas videos https://www.youtube.com/watch?v=UOZlbOds91s kui ka Vändra Gümnaasiumi 100.juubeliaastapäeva kokkutuleku videos https://youtu.be/m_yfzh5oRiM?feature=shared
Olete oodatud kontsertaktusele!