Tutipidu

Tutipeo päevale kohaselt ootas hommikul kooli saabujaid ees keksurada, mõned piisad karastavat vett ja kõlarist kostvad lustakad laulud. Nii mõneski klassis valitses päris korralik segadus ning õpetajate toas ei olnud ühtegi kohvitassi…ei tea, kuidas need küll külmkappi said?

 Aktusel tõid esimeste klasside õpilased abituuriumi lavale ning rõõmustasid kogu kooliperet oma lõbusate lauludega (juhendaja õp Airi Allvee) ning luuletusega. Nuputati Kahooti, mängiti mänge, õpetajad laulsid karaoket, 11. klass lausus vande ning 1.b klassist Kevin helistas abituuriumile viimast koolikella. Aktust juhatas ja 11. klassi tervituse andis edasi Elis Krais. Traditsiooniliselt istutati puu ning meie “Kooliaed 100” aastaga väga sobivalt, valisid lõpetajad selleks õunapuu, mis leidis endale koha kooliaias. Veel käidi direktori jutul ja 11. klass korraldas vahva mänguvahetunni.
Lõpetajad lubasid…eksamid tulevad kõigil hästi välja! Me kõik loodame ja usume sedasama! Edu Teile!
Aitäh teile toreda ja lustaka päeva eest armas 12. klass ning abi eest kogu päeva korraldamises 11. klass ja õp Merit Eier ning õpetajad Ene Kitsnik ja Katrin Juro oma vahvate esimeste klasside õpilastega.