Viis lugu Viljandist

Väljasõit Viljandisse oli põnev ja soe. Meelde jäi vähemalt viis lugu, laulu või meisterdust, mida kodustega jagada või koolis teiste maasikatuurilistega arutada.

 Lossimäe lugu, selle kohta on telefonidest näidata palju fotosid ja muidugi suurel kiigel kartmise või kilkamise lugu. Rikka mehe laulumängu lugu Pärimusmuusika aidast ning vitriinid täis vanu pille. Viljandi muuseumis nähtud ja kinnastega katsutud aarded. I ja II a klassi lastele meeldisid kõige rohkem kogukas vasest moosipann, uur ja taskulamp.

Maasikatuuri läbinutel on nüüdsest ette näidata Kondase keskuses oma käega kujundatud pabermaasikas ning maasikakleeps, mis tõendab Bonifatiuse Gildis meisterdatud martsipanmaasika veeretamise, voolimise ja värvimise oskust.

 Aitäh Kultuuriranitsale sõiduraha eest, kirjuid elamusi oli kogu raha eest!

õp Silja Enok

IIa klassi klassijuhataja