Jõulud Vändra Gümnaasiumis

jõulud2pubSel aastal tulevad jõulud pisut teisiti. Nimelt toimub klassikaliste jõulupidude ja -kontsertide asemel laupäeval, 12. detsembril perepäev.  Alustame laada, mõnusa kohviku ning töötubadega ja siis on aeg kontserdi käes.Ka jõululaat on sel aastal pisut erilisem, nimelt vajab meie nukker jalutussaal värskendust ning püüame teie abiga ning oma jõududega hakkama saada. Seega kogu laadalt saadud tulu kasutame jalutussaali hubasemaks muutmiseks.
Kuna tegemist on siiski laupäevaga, siis võib juhtuda, et iga laps ei saa tulla, seega sel päeval kommi- ja loosipakke klassides ei jagata. Seda teeme 18. detsembril pärast jõululõunat.
Jõululõuna toimub kooli sööklas ning seda korraldab 12. klass. Kuna läksime üle trimestrite süsteemile ja tunnistusi ei jagata, siis lõpetame ühise lõunaga kooliveerandi. Lõuna toimub kahes vahetuses ning pärast seda jagatakse kommi- ja loosipakke. Salmid olgu ikka valmis, sest koolis liigub sel päeval ringi jõuluvana!
Kuna sel laupäeval on meil põhimõtteliselt kooli- ja tööpäev, siis saame ka pisut varem vaheajale ning 18. detsember ongi viimane koolipäev selleks aastaks.
Ootame teid kõiki laupäeval, 12. detsembril koolimajja kohvikusse, laadale ja kontserdile!