SENI AVALDAMATA FOTOD!!!

KooliStressini on jõudnud seni avaldamata fotod sellest, kuidas Vändra Gümnaasiumis vene keelt õppivad õpilased käisid märkamatult koolipäevast Audru vallas asuvas Vene talus.Nagu piltidelt näha võib on külaskäik olnud eriti pidulik. Alustatud on leiva ja soola söömisega ning selle käigus on ka kõigil sugupooltel selgeks õpitud vene daamide traditsiooniline tervitus. Hiljem värvati paar poissi köögikatateks ning ühele neist oli isegi põll ette tõmmatud. Keedeti teevett ning võeti ahjust kartulid välja ning asuti lauda head ja paremat mekkima. Peale tervitusampse suunduti muuseumi osasse, kus näidati erinevad samovare ning muid kopsikuid ja nopsikuid. Enne külaskäigu lõppu kutsuti ka sisse, joodi teed ja maitsti küpsiseid. Enne lahkumist uuriti veel ka vene daamide moodi ning siis jäeti jumalaga. Õpilaste nägudelt võib välja lugeda rahulolu ning võib looda, et ka Ester Vahter jäi rahule.

 

Fotod: Mari-Liis Tõnnori