Ettevõtlusnädal

Täna Vändra Gümnaasiumis alanud ettevõtlusnädala läbiv tema on roheline eluviis. Esinevad Allan Oras, moomoo (OÜ Disaintekstiil), Coop Pank ja Dream-Struggle-Victory HOLO.EE loojad. Nädala peaesineja on Tallinna Teaduspark Tehnopol.

Õpilastele esinevad ja tutvustavad oma ettevõtet Allan Oras, moomoo (OÜ Disaintekstiil), Coop Pank ja Dream-Struggle-Victory HOLO.EE loojad. Gümnasistid võtavad osa Pärnumaa noorte Inspiratsioonipäevast Pärnus hotellis Strand. I ja II kooliastme majandusõpilased saavad osaleda Vändra Gümnaasiumis toimuval maakondlikul majandusviktoriinil ja III kooliastme õpilased üleriigilisel e-viktoriin majandusest.   

Nädala peaesineja Tallinna Teaduspark Tehnopol viib reedel läbi töötoad 7-9. klassi õpilastele ja  minihäkatoni  10.-12. klassile. Uuritakse, mis on rohetehnoloogia ja kuidas mõõta inimtegevuse mõju keskkonnale? Kuidas kutsuda ellu muudatusi tervise, ennetuse ja sotsiaalhoolekande vallas. Minihäkaton toimub etteantud teemal kasutades uusi arenevaid tehnoloogiaid.

Silja Enok
Vändra Gümnaasiumi õpetaja