Bioloogia õpikoda

Õpikojad on koolis toimuv tunniplaani sobituv programm, kus 7.-9. klasside bioloogiahuvilised õpilased saavad teha bioloogiakatseid. Õpikojad aitavad rikastada õppekava ja tugevdada kooli võimekust reaal- ja loodusteadustes, vt https://www.teaduskool.ut.ee/et/oppetoo/opikojad

Õpikojad toimuvad regulaarselt, üks kord kuus a 4 tundi. Õpikodasid viib läbi Tartu Ülikooli teaduskool ja õpilasi õpetama tulevad oma laboriseadmetega TÜ üliõpilased ja magistrandid. Meie koolis on bioloogia õpikoda käinud ka varem 2014/15. õppeaastal. Loe tollastest põnevatest tegemistest SIIT

Sellel õppeaastal saavad Vändra, Juurikaru ja Pärnjõe kooli õpilased osaleda bioloogia õpikoja töös. Selleks on loodushuvilistel lastel vaja:

  • teavitada enda osalemise soovist kooli bioloogiaõpetajat;
  • registreeruda kursusele SIIN

Esimene õpikoda toimub Vändras 13. oktoobril, kell 11:00 – 15:00

VG bioloogiaõpetaja Hille Arumäe