Bioloogiavõistlus Siniroheline maa

Aprilli lõpust mai keskpaigani osalesid 6.–9. klassi loodushuvilised õpilased Tartu Ülikooli teaduskooli korraldatud bioloogiavõistlusel Siniroheline maa. Võitluse tulemusi vaata SIIT.

Meie koolist osalesid 6. klassi õpilased Mia Saar ja Ragnar Petrov, 7. klassist Kerteli-Kretebel Reiksar, 9. klassist Eeva Trellmann ja Keidi Trellmann. Kolme nädala vältel lahendasid tublid loodusetundjad erinevaid ülesandeid. Igal nädalal avanes uus voor 15 ülesandega. Esimese nädala teemaks olid taimed, teise nädala teemaks loomad ja kolmanda nädala teemaks inimene ja teda ümbritsev maailm. Kõigist kolmest voorust võtsid osa Mia, Eeva ja Keidi. 56-st maksimumpunktist kogus Mia 48,7 punkti, Eeva 43,3 punkti ja Keidi 49,6 punkti. Kiitus tublidele õpilastele! VG bioloogiaõpetaja H. Arumäe