Pärnumaa tantsupidu

29. mail toimus Lavassaares Pärnumaa tantsupidu. Õpetaja Ave Naano tantsurühmad olid esindatud täiskoosseisudes.

2.-3. klassi rahvatantsurühm: Delisia Pert, Andrea Saareli, Miia Maria Pärn, Marleen Madisson, Mireelia Saareleht, Sandra Lääts, Elleriin Rõõmusaar, Teele Kuusk, Ramon Tuisk, Kristofer Timmer, Abo Aly Salem, Gregor Randmäe, Oliver Tamme, Oskar Perner, Aulis Elvet, Uko Nugis.

9. klassi rahvatantsurühm: Elis Krais, Alondra Lääniste, Jadelina Tetsmann, Laura Västrik, Janne Reinsalu, Karoliina Loosaare, Liisbet Jürimäe, Andra Ailjama, Raido Rässa, Patrick Lepik, Mirko Sumre, Jürgen Juss, Rando Kullamaa, Daniel Tedre, Markkus Pärnsein, Ander Kitsing.

Naisvõimlejad: Ülle Tomingas, Airi Jürgenstein, Ave Mändla, Eelika Rand, Ene Kitsnik, Angeelika Mägisalu, Marget Privits, Maire Küttim.

Rahvatantsurühm Kerikingad: Taire ja Oliver Ojala, Eva ja Raido Soosaar, Ailen ja Indrek Oja, Jaanika ja Mihkel Jürisson, Annika Oja ja Jalmar Toots, Egle Rõõmusaar.