Koolitus lapsevanemale

Sul on kodus TEISMELINE…uksed pauguvad ja üksteise mõistmine puudub?
Ootame Sind 29. novembril koolitusele „Lapsevanema eneseabi lapse või nooruki väljakutsuva käitumise perioodil.“
Koolitaja Triin Lehe on Pärnu Haigla sotsiaaltöötaja, kellel on mitme aastane lapsevanemate koolitamise kogemus.
Tema koolitusel on põhirõhk praktilistel nippidel, kuidas lapsevanem saab suhtlemisel toetada kodurahu ning tulla toime enam levinud konfliktidega, mis tekivad lastega. Oluline on ka lapsevanamana ise rahulikuks jäämine olukorras, kus protest või mingi käitumine ärritab. Seega käsitletakse koolitusel ka emotsioonide reguleerimise võimet igapäevaelu kiire tempo valguses. Lühidalt vaadatakse koos ka üle, millised on eakohased väljakutsed ja millal võiks otsida spetsialistide abi käitumisprobleemide korral.