3.a ja 3.b klassipäev “Värvide mäng”

Kui tahad koos klassikaaslastega vahvat pidu, siis võid ju selle ise korraldada. Selline mõte sahises läbi 3.B klassi õpilaste peadest. Klassijuhataja andis rohelise tule ja ütles, et kõik on teie kätes ja mõtetes, asuge asja kallale. Nii valmistatigi ette 2 kuud klassipäeva, mis kulmineerus 1. detsembril ajavahemikus 8.30-11.20. Kuidas klassipäev sujus, seda võib lugeda 3.A ja 3.B klassi jutukestest.
 
Me tegime reedel, 1. detsembril klassipäeva. See oli väga põnev. Me kutsusime 3.A klassi ka endale seltsiks.
Iga õpilane 3.B klassist sai mingi ülesande. Mina pidin mänge välja mõtlema. Hugo koostas viktoriini, aga ta jäi haigeks ega saanud klassipäeval osaleda. Ta saatis küsimused klassijuhatajale ning viktoriin siiski toimus. Ma sain teada, et ämblik ei ole putukas. See klassipäev oli tore ja loodan, et see kõigile meeldis.
Jasper 3.B
 
Ma ei olnud enne kunagi klassipäeval käinud. Tegelikult oli päris lõbus. Me mängisime „Toolimängu“ ja veel teisi vahvaid mänge. Vahepeal sõime ja ma sain teada, et ämblik pole putukas. Mulle meeldis kõige rohkem Kahoot ja „Vingerpuss“. Tahaks juba järgmist klassipäeva!
Andero 3.A
 
Kas teile meeldib klassipäev? Kas teie üldse teate, mis on klassipäev?
Mina tean!
Klassipäev on lihtsustatud klassiõhtu. Kui sa ei taha oma klassiga õhtul midagi koos teha, siis võid seda teha hommikul või päeval ning see ongi klassipäev.
Kõigil 3.B õpilastel oli klassipäevaks oma ülesanne. Näiteks mina koos Kadiga tegime Kahooti. Raiten, Lukas ja Jasper mõtlesid mänge. Sissepääsupiletid tegid Johanna ja Mia Maria. Diplomid tegid Ronaldo ja Ander. Viktoriini koostas Hugo.
Meie olime nõus, et kutsume külla ka 3.A klassi õpilased, sest nad on meie head sõbrad.
Klassipäev oli eriline, sest tal oli ka oma nimi „Värvide mäng“. Iga osaleja sai endale värvi loosiga ning värvidest moodustati meeskonnad. Saadus värvi järgi pidi end riidesse panema ning võimalusel tooma ka sama värvi snäkke. Mulle väga meeldis klassipäeva korraldada ning ka sellest osa võtta.
Delisia 3.B
 
3. klassi klassipäeva alustasime väikse näksiga. Kui kõigil söödud oli, siis mängisime natuke Kahooti. Kõikidel oli väga lõbus. Jälle oli väike näks ja siis juba teised mängud. Kõikide mängudega tuli kaasa ka väike diplom ning esikohaga käis kaasas ka väike hunnik komme, mis oli pärit auhinnafondist. Auhinnafond moodustus sissepääsu kommidest. Kõik olid väga tublid ja kõige tublimad olid veel 3B klassi kõik õpilased, kes kutsusid 3.A klassi õpilased endale külla. Nad planeerisid terve klassipäeva ise.
Tänan tervet 3.B klassi selle kogemuse eest, mille sain sellelt klassipäevalt. Mulle meeldis see klassipäev ning järgmine kord võiks olla koguni klassiõhtu! Oli lahe klassipäev. Ma arvan, et see meeldis kõikidele!
Ketriin 3.A
 
Me plaanisime klassipäeva 2 kuud. Kuid nädal enne klassipäeva jäin ma haigeks. Kahooti valmistasime ette teineteisele helistades. Õnneks sain terveks ning sain klassipäevale tulla. Kõikidele meeldis minu ja Delisia tehtud Kahoot.
Kadi 3.B
 
Täna oli klassipäev. Mulle meeldis see väga.
Mõned nädalad enne klassipäeva arutasime üheskoos, et kes mida teeb ning mõtlesime klassipäevale teema. Delisia ja Kadi pakkusid värvide teema. Nad tegid loosisedelid värvide nimetustega ning igaüks sai endale sedeli värvi nimetusega. Delisia ja Kadi tegid ka Kahooti, mina ja Mia Maria tegime piletid, Ander ja Ronaldo tegid diplomid, Lukas ja Jasper tegid mängud ning Hugo tegi viktoriini. Ta ise kahjuks ei saanud haiguse tõttu osaleda. Kutsusime ka 3.A klassi.
Ma õppisin tegema paremini koostööd ja loodan, et kõigile meeldis see klassipäev.
Johanna 3.B
 
3.A ja 3.B õpilased ning õpetajad Kadi ja Riina tänavad lapsevanemaid, kes panustasid klassipäeva õnnestumisse.