Viimane koolipäev enne talvist vaheaega

20. detsember oli õpilastel viimane koolipäev enne talvist koolivaheaega. 🙂 Traditsiooniliselt kogunes koolipere kõigepealt Vändra Martini kirikusse. Kuulasime organist Merle Maanuse imelist orelimängu, koguduse õpetaja Ants Kivilo rääkis jõulupühadest ning luges palve. 
Kalli Rõõmusaare ja Sirje Paakspuu juhendamisel esinesid meie õpilased laulu ning pillimänguga. Oli pidulik ja ilus!

Koolimajja tagasi jõudes suundusid nooremad õpilased jõululõunale ja vanemaid ootas kuuse juures Jõuluvana, kelle juures said õpilased “lunastada” valla poolsed jõulupakid 🙂 oli elevust ja rõõmu 🙂 Peale söömist olid Jõuluvana juures meie nooremad õpilased ja maitsvat jõululõunat suundusid sööma 6.- 12. klass. Suur aitäh VG kokkadele!
Jõululõunaks katsid lauad, juhatasid sööjaid kohtadel ja tõid vaagnatel söögi lauda meie super 12. klass koos oma klassijuhata Ülle Üttiga ning Lii Rõõmusaar. Siirad tänusõnad teile nii suurepärase koostöö ja üksmeelse tegutsemise eest! Olete parimad!
Vahvat vaheaega kõigile ja kohtume juba uue aastal!