Näitus “Kunst Loominguline Vabadus”

3.04.2024 avati kell 13.00 Vändra Gümnaasiumi koridoris 10. ja 11. klassi poolt näitus “Kunst Loominguline Vabadus”, kus igaüks on leidnud omaenda tõlgenduse teemal “Piirideta”.

Mõned õpilased sukeldusid sügavale maailma müsteeriumidesse, avastades piirituid horisonte ja avaramaid vaatenurki, teised jutustasid lugusid armastusest ja inimsuhetest, kus tunded voolavad vabalt ja ilma takistusteta. Osa katsetasid julgelt kunsti piire, uurides uusi tehnikaid ja väljendusvahendeid, mõnikord murrangulisi ja mõnikord ootamatuid.
See näitus on nagu avatud raamat, kus iga töö on nagu lehekülg õpilase isiklikust kunstiraamatust. Näitusel saate lugeda iga autori teose saatetekste, kus kunstnikud seletavad ise oma tööd ja vaatajal on võimalus sukelduda nende tööde maailma, uurides nende sügavust ja mõtet, avastades igas töös peituvaid lugusid ja emotsioone.
Nautige selle näituse avastamist ja ärge kartke jääda siia kauemaks. Laske end inspireerida, mõtlema panna ja võtke kaasa kaasaegset kunsti täis südamed.
 
Juhendaja. Õp. Maris Roost