Näitus

Vändra Gümnaasiumi söögisaalis on väljas õpilaste tehnoloogi ja käsitöötunnis tehtud tööd, mis on valmistatud 4-9.klassi õpilaste poolt. 
 

Laudade peal saab imetleda meie õpilaste loomingulisust ja osavust erinevates käsitöö valdkondades. Näitus on pühendatud puutööle ja käsitööle, kus meie õpilased on valmistanud mitmesuguseid imelisi esemeid oma õppeaasta jooksul. Väljapanekul avaneb teile maailm täis puidust toole, mis on valminud tublide õpilaste käte alla. Need toolid ei ole mitte ainult praktilised istumiseks, vaid kajastavad ka meie õpilaste oskusi ja pühendumust.
Lisaks toolitel istumisele võite imetleda ka puidust lilli, taaskasutatud kotte, mis on valminud tüdrukute käe all. Ristpistes padjad ja kootud sokid räägivad lugusid õpilaste kannatlikkusest ja osavusest, luues samal ajal kaunist ja praktilist käsitööd, mis toob rõõmu nii loojatele kui ka tulevastele kasutajatele. 9.klassi poiste keraamilised tassid näitavad meie õpilaste loomingulist potentsiaali ja käelisi oskusi. Igas tassis peegeldub õpilaste kujutlusvõime ning töövõime, luues ainulaadse ja isikupärase eseme.
Need imekaunid käsitööesemed on valminud terve õppeaasta jooksul koolis, kus õpilased on õppinud uusi oskusi, avastanud oma loomingulist potentsiaali ja kogenud rõõmu käsitöö tegemisest. Oleme uhked esitledes nende töid ja loodame, et need inspireerivad teid sama palju kui meidki!
 
Juhendasid Õp. Maris Roost ja õp. Eda Vaino