Peeter Volkonski projekt Vändras

25. – 26. septembril külastas Vändrat Peeter Volkonski, kes veab projekti nimega „Sünnipaik“.  Sünnipaiga projekti eesmärgiks on filmida Eesti suurkujude sünnikohal nende loomingut iseloomustav videoklipp. Kuulsate inimeste loomingut loevad kohalikud õpilased. Meie koolist said projektis kaasa lüüa 3. klassist Kristelle Saks, 5. b klassist Kerol Järve ja Sander Lossmann, 6. a klassist Markkus Pärnsein, 6. b klassist Lisett Küüts, 9. a klassist Minni Toom, 11. klassist Kristina Kapp ja 12. klassist Kirke Tomson.

Õpilaste arvamused projektis osalemisest:

Kristelle Saks:   Minu meelest oli väga lahe, et ma sinna sain ja kindlasti tahaks selliseid asju veel teha. Meil oli väga tore, naljakas ja lihtsalt väga lahe.

Sander Lossmann:  Sain tundidest ära, olin õnnelik. Kohtusin Eesti kuulsa näitlejaga kelle nimi on Peeter Volkonski. Mina pidin Keroliga naerma aga Lisett Küüts pidi lugema. Meile tehti algul meiki ja siis läksime naerma.

Minni Toom: Minu kogemus selle projektiga oli väga huvitav. Kaamera ette minek tuli väga äkiliselt, kuid mul on hea meel selle kogemuse üle. Inimesed oli kõik väga sõbralikud ning toetavad ja koostöö sujus suurepäraselt.

Kristina Kapp: Filmimine oli äge. Sain panna ennast proovile ja jällegi kogemuse võrra rikkamaks.

Krike Tomson:  Mulle väga meeldis selline päev, sai kohtuda huvitavate inimestega ning näha kuidas toimub klippide üles filmimine. Projektis osalemine andis mulle kõik positiivsed emotsioonid.

Kooli poolt vedasid asja huvijuht Eike Meresmaa ja raamatukoguhoidja Eelika Rand.

Täname kõiki, kes olid kaasatud!