MMF ja MF koolituspäev Audrus

24. novembril võttis 6.a klass osa MMF ja MF koolituspäevast Audrus. Õpime majandusõpetuses, kuidas töötab ettevõte. Oma sõpruskondadega/rühmadega oleme majandustunnis loonud 6 mini-minifirmat (MMF). Eelnevalt tegime tunnis läbi disainmõtlemise ülesande, mille abil leidsime rühmadega erinevad toote või teenuse ideed. Audrus toimunud erilisel koolipäeval saimegi rühmadega uusi teadmisi, kuidas oma toodet või teenust paremini valmistada, tutvustada, reklaamida ja müüa. Esimene võimalus teadmisi päriselt proovida avaneb meil saabuval laupäeval, kui Pärnus toimub õpilasfirmade laat. Meie hakkajad MMF-d plaanivad aga läbi proovida kõik võimalused, st osaleda kahel laadal Pärnus ja kasutada vähemalt ühte müügivõimalust Vändras. Me oleme ju Euroopa ettevõtlik kool 2023! Ettevõtmist rahastas Pärnumaa Arenduskeskus.
6.a klassi majandusõpetaja on Silja Enok.
Tekst: 6.a klass
Fotod: koolitaja Maria Palk