Rahvastepalli meistrivõistlused

,,30.11 toimusid Sindi Gümnaasiumi võimlas Pärnumaa koolide 1.-3. klasside õpilaste rahvastepalli meistrivõistlused, kus Vändra Gümnaasiumi võistkond saavutas 1. koha. Osales 7. kooli. Vändra Gümnaasiumi võistkond ei loovutanud vastastele mitte ühtegi geimivõitu. Finaalis kohtusime Sindi Gümnaasiumi võistkonnaga ja saavutasime geimidega 2:0 kindla võidu. Võidukasse, vaprasse ja väga üksmeelsesse võistkonda kuulusid Lukas Toom (võistkonna kapten), Raiten Tiismaa, Delisia Pert, Ronaldo Pitsner, Ander Teetsmann, Carmo Soosaar, Jasper Jürimäe ja Gregor Timmer. Võistkonda juhendaja ja kehalise kasvatuse õpetaja on õp Tiiu Lilienthal-Üle. 7. detsembril läheme Orissaare Spordihoonesse mängima Lääne regiooni finaalmänge. Võistkond tänab kõiki pöidlahoidjaid ja taustajõude!”
Tekst ja fotod: õp. Tiiu Lilienthal-Üle